Yükseköğretimde Kadın Liderliği: Bugün ve Gelecek

Prof. Dr. Çavlan Çiftçi, Emine Erdoğan, Yükseköğretimde Kadın Liderliği

Düzce Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜKAM) ve Yönetim ve Liderlik Uygulama Araştırma Merkezi (LİDERİM) işbirliğiyle düzenlenen, “Yükseköğretimde Kadın Liderliği: Bugün ve Gelecek” konulu panel, Cumhurbaşkanımızın Saygıdeğer Eşi Emine Erdoğan Hanımefendi’nin katılımlarıyla, Düzce Üniversitesi Cumhuriyet Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Çavlan Çiftçi' nin de panelist olarak katıldığı panele, Cumhurbaşkanımızın Saygıdeğer Eşi Emine Erdoğan Hanımefendi, Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, Düzce Valisi Ali Fidan, Cumhurbaşkanımızın Kızı Esra Albayrak, Düzce Garnizon Komutanı Jnd. Kd. Alb. Ramazan Akça, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Cumhuriyet Başsavcısı Kamil Erkut Güre, Rektörümüz Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, İstanbul Gedik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Berrak Kurtuluş, Kocaeli Üniversitesi 2006-2014 Dönemi Rektörü Prof. Dr. Sezer Komsuoğlu, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aygün Attar, Okan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ayşe Şule Kut, İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Semahat Demir, Özyeğin Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Esra Gençtürk, ve Trabzon Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aşkın Asan, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Prof. Dr. İsmail Ercan, Prof. Dr. Öner Abidin Balbay, Protokol Üyeleri, basın mensupları, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Prof. Dr. Çavlan Çiftçi, Prof. Dr. Yekta Saraç, Yükseköğretimde Kadın Liderliği

Prof. Dr. Çavlan Çiftçi, Yükseköğretimde Kadın Liderliği