BASINDA ÜNİVERSİTEMİZ

"140 Milyon Euro'luk Sağlık Anlaşması" Başlıklı 14 Nisan 2013 Milliyet Gazetesi Haberi Tam Metni

KKTC Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Florence Nightingale Hastanesi ile sağlık alanında işbirliği protokolü imzaladı. Girne'de düzenlenen imza törenine GAÜ adına Kurucu Rektör ve Yöneticiler Kurulu Başkanı Serhat AKPINAR ile İstanbul Bilim Üniversitesi (İBÜ) Rektörü Prof.Dr. Çavlan ÇİFTÇİ imza koydu.
        Protokole göre GAÜ Florence Nightingale Smarth Haealth Sağlık Kompleksi ve Tıp Merkezi adı altında geriatri, yaşlı bakım evi, bağımlılıktan kurtulma ve rehabilitasyon, sağlıklı yaşam ve güzellik merkezi, sanatsal ve kültürel etkinliklerin yapılabileceği otantik Kıbrıs köyü kurulacak.Burada otel ve alışveriş merkezi de olacak.
        İmza töreninde konuşan AKPINAR, "projenin yaklaşık 140 milyon Euro'ya mal olacağını" ifade etti.(Sefa KARAHASAN - Lefkoşa)

"140 Milyon Euro'luk Sağlık Kompleksi için işbirliği protokolü imzalandı" Başlıklı 13 Nisan 2013 Star Kıbrıs Gazetesi Haberi

çavlan çiftçi